Sistem PS

AGROSKY je sistem Precision Farming, ki ga razvija SAME DEUTZ -FARHR za satelitski nadzor lastnih strojev in priključkov,ki so v rabi. Namestiti AGROSKY na svoje traktorje DEUTZ -FAHR, SAME, LAMBORGHINI in HURLIMANN, pomeni izbrati največ kar pomenita pojma kakovosti in zanesljivosti, da se izboljša natančnost in učinkovitost lastnega dela.

 

Proizvodni ciklus

Od kmetovalcev v današnjih časih se ne zahteva samo da pridelujejo čim več, kot odgovor na povečano število ljudi, toda tudi, da varujejo okolje, ki nas obdaja. V tem novem položaju trgov so postale nujne nove tehnologije, ki povečujejo donosnost med različnimi postopki proizvodnega ciklusa.

AGROSKY ponuja vrhunsko razvite in zanesljive sisteme pozicioniranja in nadzora v kmetijstvu, da se vam postavijo na razpolago za vaše potrebe najpreprostejših in neposrednih rešitev. Izdelki AGROSKY so bili načrtovani zato, da se spodbuja učinkovitost, poveča donosnost, znižajo stroški, varčuje z vodnimi zalogami, varuje okolje in predvsem, da se izboljša upravljanje vašega podjetja. Če še ne uporabljate  AGROSKY za vaše kmetijsko delovanje je nastopil trenutek ko je treba začeti!

 

80 satelitov

Skupno število satelitov bo preseglo število 80 ko bodo delovali vsi sateliti GALILEO in bodo izpopolnjeni vsi sistemi GPS in GLONASS. Tehnologija AGROSKY omogoča sprejemanje signalov z vseh razpoložljivih satelitov.

 • GPS: trenutno 24 ameriških satelitov
 • GLONASS: trenutno 22 ruskih satelitov
 • GALILEO: trenutno 1 evropski satelit.

 

Več satelitov

Številnejše frekvence nudijo večjo natančnost. Na tak način je mogoče odpraviti čas zaustavitve med slabim pokrivanjem enega satelita in zagotoviti večjo zmogljivost.

 

Signali z razločevalnim popravkom

Satelitski signali morajo biti brezhibni da so zanesljivi za natančno kmetijsko industrijo. Ta funkcionalnost se naziva razločevalni popravek. Niso vsi popravni signali na razpolago v vseh deželah sveta.

PS 50 – PS 100 – PS 200

Sistemi NA POGLED

 •  Natančnost ±10 cm
 • Najbolše satelistko vodenje, ki ga ponuja tozadevni trg
 • Samodejno Mapiranje in Pokrivanje, prenosljivi report iz obdelanih površin
 • Monitor 2.0

 

Mpiranje s samodejnim  pokrivanjem

 • Lahko berljive mape za pregled pokritih in še ne obdelanih površin.
 • Mapiranje mejnikov je koristno za načrtovanje izvajanja in pokrivanja.

 

agrosky ps 0Monitor  2.0 Touch Screen od 8« do 12«

 • Vidni kazatelji za področje, hitrost, število vrst in satelita.
 • Koristen nosilec USB za prenos podatkov opravljenega dela.

 

Samodejno satelitsko vodenje z GSP

AGROSKY SRC -40 dobiva signale od vseh razpoložljivih satelitov, tistih ki so danes že prisotni in tistih v bodočnosti. Večje število satelitov omogoča večjo natančnost. Boljša satelitska sprejemljivost po gričastih področjih in obsajenih z drevesi in vedno aktivno delovanje.

 

Enota vmesnika Isobus

 • Položaj – v traktorski kabini
 • Naloga -Nudi standardni vmesnik  Isobus (ISO11783) z obstoječim sistemom.
 • Samodejno uravnavanje hidravličnih traktorskih sestavnih delov.
 • Načrtovan za široko število raznih traktorjev.

 

agrosky as3Sprejemnik SRC -40

Ni samo preprost sprejemnik, ampak postopek enovitega in celostnega vodenja. Označuje ga satelitski sprejemnik z sodobnimi čutili z vztrajnostjo silo in krmiljenjem vodenja z večjo možnostjo pridobitve in vzdrževanja črte. WAAS, CPGDS in EGNOS so standardni. Popolna prožnost omogoča, da se pospeši, na podlagi potreb, RTK (real-time-kinerics) da se varno doseže popolna natančnost do 2 cm.

 

 agrosky ps4

Hidravlično krmiljenje

Možno je oblikovati lasten traktor že ob nakupu s sistemom AGROSKY READY za elektronski nadzor nad hidravličnimi sistemi krmila.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«