REZERVNI DELI

Rezervni deli

 

IZVORNI PORABNI DELI SDF SO KVALITETA, KI SE OBRESTUJE.

Vsak izdelek SAME DEUTZ-FAHR, tudi najbolj preprost, je rezultat zapletenih prestopkov načrtovalnih raziskav, ki ne morejo zanemarjati najviših standardov tako kar zadeva materiale kakor sestavo posameznih delov. Le uporaba izvornih porabnih delov SDF zagotavlja dobre učinke in vrhunsko delovanje vseh izdelkov SAME, LAMBORGHINI, DEUTZ-FAHR in HURLIMANN tudi za dolgo dobo.

 

ZADOVOLJSTVO KUPCEV JE NAŠE NAJVEČJE IMETJE.

V strategiji SAME DEUTZ-FAHR je zadovoljstvo kupca poglavitno in se začenja takoj, ko se prestopi eno izmed 3.000 izpostav in opolnomočenih delavnic razsejanih po vsem svetu. Ne bi bilo prav vznemirjati s kvaliteto in tehnologijo naših izdelkov, če bi ne bili potem sposobni utešiti pričakovanja z razvejano prodajno in podporno mrežo, sposobno izraziti veliko pozornost "Costumer Satisfation", zgrajeno na odličnosti ponudb in prizadevanja vseh soudeleženih.

 

VSE ZAUPANJE, KI GA ZASLUŽI VEŠE PRIZADEVANJE.

Največja lahkotnost in velika učinkovitost uporabe, splošna lastnost vseh izdelkov SAME DEUTZ-FAHR se začnejo pri finančnih ponudbah. SDF pozna dobro potrebe kmečkega sveta in je sposobna ponuditi z vašim prodajalcem SAME, LAMBORGHINI, DEUTZ-FAHR in HURLIMANN finančni načrt primeren za vaše potrebe. Odkrijte prožnost in ugodnost naših finančnih ponudb pri vašem prodajalcu ali pa se obrnite naravnost na posvetovalnico SDF FINANCE.

fotogalerija izvozi