Brezžična kontrola sena

HAYTECH - Brezžična kontrola sena

Vsako leto se registrira na tisoče požarov sena. Fermentacija lahko povzroči zvišanje temperature bal na nevarno raven v manj kot 24 urah.

Ali ste naredili dovolj, da bi zaščitili svoje podjetje?

Požari v hlevih stanejo kmete več sto tisoč evrov zaradi izgube dohodka, zamenjave zgradb in krme. Pridružite se kmetom, ki že zaupajo sistemu HAYTECH za nadzor brezžične rešitve, ki ščiti seno 24/7.

HAYTECH je brezžični nadzorni sistem za vaše seno. Sonde so povezane preko  interneta, kar omogoča, da lahko spremljate temperaturo sena .

Temperaturo sena lahko preverite s sistemom Quanturi online. Če se temperature dvignejo na nevarne nivoje, boste na telefon prejeli opozorilno sporočilo.  Visoke temperature imajo lahko katastrofalne učinke na kakovost sena, S

Ta paket vključuje: HAYTECH10_rectangle-noX_2048x2048    

10 brezžičnih sond HAYTECH.    

 Bazna postaja 

 Quanturi online storitev, ki vključuje opozorilna in prikazna sporočila.

 

 

 

 

fotogalerija izvozi

1.Namestiti sistem

Sledite preprostim korakom, da se prijavite  na spletno storitev in povežete z bazno postajo.
collegamento

2.Postaviti sonde

Postavite brezžične sonde v bale, ki jih želite nadzirati.
balle

3. Brez skrbi!

To je vse. Seno lahko nadzorujete, kadar želite s telefona, tabličnega računalnika ali računalnika. Če se temperature začnejo povečevati, boste prejeli opozorilo SMS.
controllo

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«