AT1000

STROJ ZA VEZANJE TRT AT1000

 

USTVARJAMO NOVE VEZI

 

Profesionalni električni spenjalnik INFACO AT1000 je zanesljiv in hiter: poenostavlja vezanje.
Vsestransko uporaben omogoča različne vrste vezi v vinogradništvu: enojni ali dvojni guyot, lok, chablis in celo pergolo.
Široka kljunasta odprtina se prilagaja vsem okoljem, še posebej v sadjarstvu (na primer malina ali kivi).

Orodje je visoko zmogljivo in sledi liniji obrezovalnikov, ki so proslavili znamko. Oprijem je brez primere, enak kot pri F3020. Zdaj je pravi dvojec, od rezi do vezave, ki spremlja vinarje in sadjarje pri vzdrževanju njihovih podjetij.

AT1000 je popolnoma samodejen. Enostavnost zagona in uporabe je s presenetljivo učinkovitostjo ena od njegovih mnogih prednosti.

GARANCIJA

Glede na revizijo se lahko garancija podaljša za največ tri sezone (velja za škarje in stroj za vezanje trt).visuel-fr0002-montage

Poprodajne storitve in servis

Z INFACO si prizadevamo, da uporabnikom zagotovimo odlično raven poprodajnih storitev in servisa.

 

 

 

katalog tehnični list fotogalerija izvozi

 

AT1000 STROJ ZA VEZANJE

 

 • Največja moč: 176 W
 • Alimentator: 10,8 V
 • Največji premer vezave: Ø 28 mm
 • Hitrost cikla: < 0,5 s
 • Teža (brez baterije): ≈ 615 g
 • Dimenzije: 300 mm x 115 mm x 65 mm

 

Progetto senza titolo - 2024-01-24T100414.297

 

 

 

Tehnologija dovajanja niti v stroju omogoča uporabo statičnega koluta z enostavnim odvijanjem od znotraj. Delo je udobno za ves dan, brez trzanja zaradi odvijanja žice.

Konfiguracija tuljav je možna in neposredno dostopna na zaslonu stroja. Gumb "nastavitve" vam omogoča, da dosežete želeno raven na lestvici od 1 do 4, kar je enakovredno vozlom med 2 obratoma.

Tesnost vozla bo odvisna od števila obratov in se bo prilagajala okolju vezanja: podnebnim razmeram, vrstam lesa in tehnikam obrezovanja.

ENOSTAVEN IN HITER ZAGON

Za zagon električnega vezalnega stroja zadostujejo trije preprosti koraki:

 • Postavite tuljavo v držalo tuljave
 • Vstavite nit v stroj
 • Pritisni na sprožilec

0091-carre-460x460

 

 

Kolut INFACO ima kapaciteto najmanj 3000 vezic, zahvaljujoč 400 m žice. Je pa izjemno kompakten! Namesti se v držalo za kolut, na pas, ki ga je treba nositi. Žep, prav tako na pasu, vam omogoča, da nosite drugi kolut s seboj.

Skupno je torej za strokovnjake na voljo 800 metrov niti, kar ustreza vsaj 6000 izvedenim ligaturam.

POENOSTAVLJENA MENJAVA TULJAV
Kolut, postavljen v držalo za kolut in pritrjen na pas, ki ga je treba nositi, predstavlja ekvivalent vsaj 3000 vezic. Zagotovljen je prostor v žepu, vedno na pasu, da imate drugi kolut vedno pri roki. Vstavljanje novega vretenca v držalo vretena in ponovni zagon stroja traja le nekaj sekund.

Žična naprava DSES nudi uporabniku zaščito, saj zmanjšuje možnost nenamernega ponovnega odpiranja na mokrih vejah, na soku ali zelo blizu tal.

Za pravilno delovanje sistema DSES operite rokavico ročno, vsaj enkrat na teden, v hladni, čisti vodi, brez detergentov.

 

0252-carre-460x460

 

20 koluti niti - ATCB36
Premer 0.36 mm

20 koluti niti - ATCB40 Premer 0.40mm

20 koluti niti - ATCB44 Premer 0.44 mm

20 koluti niti - ATCB236 2 niti s premerom 0.36 mm

 

Baterija nastavka (10,8 V) obljublja avtonomijo cca 8000 vezic. Z lahkoto se natakne in izklopi, poln čas polnjenja pa je samo 3 ure. 1 ura je dovolj, da dosežete polovico napolnjenosti.

Drugo baterijo, ki je na voljo kot opcija, je mogoče namestiti v nosilni pas in enostavno zamenjati med intenzivnim vezanjem.

 • Nazivna napetost: 10,8 V
 • Tehnologija: Li-ION
 • Zmogljivost: 3,35 Ah / 36 Wh
 • 100% čas polnjenja: 3 ure
 • Avtonomija: do 8000 vezic
 • Teža: 230 g
 • Dimenzije: 80 mm x 60 mm x 65 mm

 

0298-carre-460x460

 

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

V stroju žico samodejno vodi stroj zahvaljujoč inovativnemu sistemu sinhroniziranih valjev: to je Dual Motion. Ne potrebuje zunanjega vodila za odvijanje s tuljave. Ta edinstven princip zmanjša nenadne prometne zastoje.

Natančneje, mobilne klešče zagrabijo žico in jo vlečejo proti šobi. Škripec izvede zasuk in aktivira notranje rezilo, ki prereže nit in sprosti vez. Kljun vedno ostane statičen.

0112-slid

 

MONOBLOC POENOSTAVLJENA INTERVENCIJA

Stroj je sestavljen iz enega bloka, katerega zgornji pokrov se odpre s preprostim pritiskom prsta. Od tod je dostop do žice direkten in ne morejo izpasti nobeni deli.

V primeru nenadne blokade vam notranji mehanizem omogoča, da preprosto sprostite valjček in s tem ponovno zaženete vezalni stroj.

0116-slid

 

NIT GUIPÉ

Žica, ki se uporablja v profesionalnem električnem spenjalniku INFACO, je izdelana iz jekla in prekrita s popolnoma obnovljivim papirjem: to je guipé. Okolju prijazen papir ščiti privezano vejo, obenem pa preprečuje rezanje lesa.

Vrsta kolutov, ki jih pooblaščeni distributer prodaja v paketih po 20, je na voljo v 4 velikostih:

1 x 0,36
1 x 0,40
2 x 0,36
1 x 0,44

Vsaka je primerna za vrsto vezave ali določeno podnebje in traja od 8 do 12 mesecev. Za vse nasvete glede velikosti žice se lahko posvetujete z nami.

0119-slid

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«