Akumulatorske kosilnice

Akumulatorska kosilnica R43B

BREZ EMISIJ Kompaktna, lahka in robustena: R43B je odlična rešitev za manjše vrtove. Čista energija Zmogljiva baterija zagotavlja manj hrupa in brez emisij.  

   

 

 

 

 

 

fotogalerija izvozi

Priporočeno območje košnje : do 320 m²

Širina reza: 43 cm/17''

Motor Motor: 0,7 kw

Akumulator:  4 Ah 40 V litij-ionski

Material karoserije: polipropilen

Pobiralna zmogljivost: 55 litrov

Teža: 24,5 kg

 

   

 

 

 

 

 

Akumulatorske kosilnice John Deere spoštujejo okolje. Ne proizvajajo hlapov in lokalnih emisij, večina materialov, ki se uporabljajo za gradnjo kosilnic, pa je mogoče reciklirati. prijazna okolju
Model R43B združuje robustnost aluminijastega telesa s praktičnostjo baterijske kosilnice. lahka

Enostavna uporaba

Ročaj je nastavljiv za poenostavitev dela. Če želite prilagoditi višino rezanja, preprosto premaknite ročico in že ste končali. Za zagon ali zaustavitev kosilnice preprosto pritisnite velik rdeč gumb.

rocaj
Rezalna plošča iz litega aluminija Rezalna plošča kosilnice R43B iz litega aluminija pokriva 15-letno garancijo *. plosca akumulatorske kosilnice

Čista energija

Za ponovno polnjenje brezžične kosilnice John Deere ne potrebujete nobenih rokavic. Preprosto odprite vrata, odstranite baterijo in jo vstavite v polnilnik, priključen na električno vtičnico. Devetdeset minut kasneje boste pripravljeni na delo. Z energijo in čistimi rokami!

akumulator

Izjemna zmogljivost

Če uživate v preprostem življenju, so te brezžične kosilnice za vas. S svojim tihim motorjem in intuitivnim upravljanjem vam bodo zagotovili popoln zaključek brez težav žic in neprijetnih izpustov.

zmogljivost kosilnice

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija