Bencinske kosilnice

Bencinska kosilnica JX90

Model JX90 je opremljen z menjalnikom s spremenljivo hitrostjo. Upravljavec lahko nastavi različne stopnje hitrosti glede na svoje potrebe. (2,7 - 4,8 km / h)  

.

 

 

 

 

 

fotogalerija izvozi

Priporočeno območje košnje : do 2500 m²

Hitrost : Nastavljiva hitrost 2,7-48 km/h

Širina reza: 54 cm/21''

Motor nazivna moč : 3,2kW /2.800 vrt/min

TurboStar sistem

Material karoserije: aluminij

Pobiralna zmogljivost: 75 litrov

Kosilnica z zavoro rezila

   

 

 

 

Rezila iz kaljenega elastičnega jekla

Rezilo je sestavljeno iz enega samega bloka visoko kakovostnega elastičnega jekla in je izdelano v skladu s strogimi proizvodnimi in varnostnimi standardi.

rezila za bencinsko kosilnico

Nastavljiva višina rezanja

S široko izbiro nastavitev (od šest do devet odvisno od modela) je nastavitev višine reza za različne letne čase in okolja izjemno preprosta za izvedbo z uporabo ročice ali gumba.

nastavljiva visina rezanja

Enostavna prilagoditev hitrosti

Vse vrtne kosilnice Select Series omogočajo prilagajanje hitrosti glede na teren in rezalne pogoje. Številni modeli imajo tudi gumb, ki delo še olajša.

enostavna prilagoditev hitrosti za bencinsko kosilnico
Kosilnica naših 43, 47 in 54 cm kosilnic Select Series je narejena iz litega aluminija, ki preprečuje rjavenje. Presenetljivo je lahka, a hkrati zelo odporna; poleg tega ga krije 15-letna garancija. kosilnica iz litega aluminija

 Indikator nivoja polnjenja košarice

Preprečuje prelivanje: praktični indikator vam pove, kdaj je čas, da izpraznite lovilec trave.

zmogljivost košare bencinske crpalke

Zagon z električnem ključem

Pozabite na vrvi in ​​odtrgane sisteme. Če želite zagnati John Deere, morate samo obrniti ključ. V nekaj sekundah je vse pripravljeno za košnjo

elektricni zagon bencinske kosilnice

Rezila zavore

Ko sprostite ročaj, zavorna lopatica (BBC) ustavi nože, motor pa ostane vklopljen. Tako lahko izpraznite zbiralnik in se takoj vrnete na delo, ne da bi bilo treba vsakič znova zagnati stroj.

rezilo zavore bencinske crpalke

ReadyStart®

Samodejni zaganjalnik: večina modelov v seriji Select je opremljena s samodejnim zaganjalnikom za hiter zagon tudi v najhladnejših jutrih. Motorski sistem READYSTART® nudi enostaven zagon zahvaljujoč zaganjalnemu kablu. Brez vab, brez pospeševanja, brez težav!

readystart_large

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija