Grablje za seno

Središčna vlečena odrivna deska - Izvedba DOMINATOR PRO

katalog fotogalerija izvozi

4 gumijasta kolesa - 12 ali 14 zvezdastih koles - močni sestav povsem pregibljiv - velika delovna sposobnost - brezhibna prilagoditev različnim pogojem zemljišča - nobena možnost kopičenja - oje, ki se hidravlično skrajša med delovanjem - hidravlični sistem na dvojni učinek, ki upravlja odpiranje/zapiranje obračalnika medtem ko druga hidravlična naprava zniža in dviguje zvezasta kolesa (enojen učinek) - stroj, ki se krajša in se tako središče približa traktorju in tako naredi stroj enovit - potom ročke se spreminja delovni kot zadnjih dveh zvezdastih koles - možnost odrivne stranice da se izsredišči glede na središče obračalnika - samodejni hidravlični krmilni sistem z možnostjo spreminjanja vpliva krmiljenja za brezhibno okretnost in dobro stojnost na pobočjih - set središčnih zvezdastih koles, ki omogočajo, da se odpre središčni zgrabek in se pospešuje prezračevanje - stroj homologiran za cestni prevoz v Italiji.

 

ZNAČILNOSTIV12 PROV14 PRO
Število zvezdnatih koles1214
Premer roglja - mm77
Širina dela - cm750850
Širina pri prevozu - cm250250
Središčna zvezdasta kolesana zahtevona zahtevo
Pnevmatike4 (205/65-14)4 (205/65-14)
Hidravlično neodvisno krmiljenjeserijskoserijsko
Zahtevana moč (kW/KS)22/3022/30
Set lučiserijskoserijsko
Hidravlična oprema1 DE+1SE1 DE+1SE
Teža19702085

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija