Disinfaldatore

T 12

katalog fotogalerija izvozi

Vlečni rezilno razdeljevlani stroj za valjaste bale s 4. vrtljivimi kolesi - celoviti zelo priročen stroj, primeren za rezanje travnatih bal, slamnatih silaž, sirka itd... en sam delavec lahko nakrmi v kratkem času več glav živine brez kakršne koli potrate - nastavljiva dolžina reza - izvedba je na razpolago s prenosnim vozičkom zelo primernim za prevoz po poljskih cestah.

 

ZNAČILNOSTI
T 12
Velikost bale (širina x premer)180 x 120 cm
Dolžina reza9-15-22 cm
Širina stroja215 cm
Dolžina stroja255 cm
Višina stroja175 cm
Priklop na tritočkoll
Število rezil5
Število proti-nožev10
Kardanska gredz varnostnim vijakom
Pnevmatike osnovne izvedbe5.00X8TT (10/75x15,3 izvedba argentina)
Hidravlična opremaneodvisno hidravlično središče že v osnovni izvedbi
Teža1060 (1310 izvedba argentina)

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija