Ovijalka za paralelepipedne bale

Ovijalka FW12 S/4K zmanjša na najmanjši čas ovijanje kvadratnih ali pravokotnih bal (tudi valjaste z Ømax 1.2 m). Stroj ima 4 pogonske valje, ki nameščeni ravnotežnostno, omogočajo, da se bala stalno odlično vrti. Nakladanje se vrši zaradi vrtenja valjev istočasno z njihovim zaprtjem; med razkladanjem se valji vrtijo v nasprotni smeri in postavijo ovito balo narahlo na tla. Vsa opravila se opravljajo neposredno s traktorja potom električnih krmil.

 

ZNAČILNOSTIFW 12 S/4K
Velikost bale (kvadrat)min 80x80x180 max 120x120x180 cm
Teža bale1200 kg
Širina stroja170 cm
Dolžina stroja290 cm
Višina stroja260 cm
Priklop na tritočkoll e lll
Način razkladanja balvalji, ki se dajo odpirati
Podporoni valji bale4
Krmilni sistemsamodejni
Števec za bale in obratov povezovanjaserijski
Samodejni preprez filmaserijski
Napenjalnik zvitka 750 mmserijski
Zahtevani zalogovnik za olje litrov/min25
Teža1040 kg

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija