Ovijalke za bale

Nošeni mini ovijalnik - celovit in zelo priročen, primeren za povezovanje malih širokotnih bal in mini vrtljivih bal - osnovno za vrtljivo povezovanje sestavljajo 4 pogonski valji, ki zagotavljajo odlično vrtenje bale tudi v težkih pogojih - zategovanje svitka 250-300 mm. - Ročno nakladanje in razkladanje bal - na zahtevo se lahko dobi izvedbo s hidravličnim razkladanjem in števcem.

 

ZNAČILNOSTIFW 500 4K
Velikost bale35x46x110 cm
Teža bale120 kg
Širina stroja142 cm
Dolžina stroja160 cm
Višina stroja110 cm
Priklop na tritočkol e ll
Način razkladanja balročni ali avtomatski
Plošča za povezovanjevalji
Podporoni valji bale4
Krmilni sistemna ročice ali vrvi na zahtevo
Napenjalnik zvitka 360 mmserijski
Zahtevani zalogovnik za olje litrov/min15
Teža340 kg

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«