Ovijalke za bale

FW 500/Z

katalog fotogalerija izvozi

Nosilni mini ovijalnik, celovit in zelo priročen, preimeren za povezovanje malih bal vrtljivih - osnovno za vrtljivo povezovanje sestavljata 2 pogonska valja, ki zagotavljata odlično vrtenje bal tudi v težkih pogojih - zategovanje svitka 250 ali 360 mm. - ročno nakladanje in razkladanje bal - na zahtevo se lahko dobi izvedba z hidravličnim razkladanjem in števcem.

 

ZNAČILNOSTIFW 500 Z
Velikost bale57x63 cm
Teža bale120 kg
Širina stroja95 cm
Dolžina stroja118 cm
Višina stroja105 cm
Priklop na tritočkol e ll
Način razkladanja balročni ali avtomatski na zahtevo
Plošča za povezovanjevalji
Podporoni valji bale2
Krmilni sistemna ročice ali vrvi na zahtevo
Napenjalnik zvitka 360 mmserijski
Zahtevani zalogovnik za olje litrov/min15
Teža160 kg

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Nipret d.o.o. Trgovina in posredništvo se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija